n@rvesnet

icon

Bannere og grafikk for web

Bannere og grafikk for web

Her er et utvalg bannere, symboler og ikoner for forskjellige nettsteder. Mange av de eksisterer ikke lenger, men snittalderen for "hjemmesider" er vel å sammenlikne med alminnelige stauder. Legg markøren over miniatyrbildene for å forstørre.
(mye av det jeg har laget, ligger *svært* godt gjemt, og vil bli lagt til når det plutselig dukker opp på en eller annen disk ...)


miniatyr Ren vektor til weblogg. forstørrelse miniatyr Vektor/bitmapcollage til webforum. forstørrelse miniatyr Vektor/bitmapcollage til webforum. forstørrelse miniatyr Banner til salgsbod og annonse. Vektor. forstørrelse miniatyr Bitmapcollage til forening. forstørrelse miniatyr Ren vektor til humorside. forstørrelse miniatyr Ren vektor til nettfirma. forstørrelse miniatyr Vektor/bitmapcollage til klubb. forstørrelse miniatyr Vektor/bitmapcollage til realityside. forstørrelse miniatyr Vektorbanner til webforum. forstørrelse miniatyr Ren vektor til nettsted for feriereiser. forstørrelse miniatyr Ren vektor til nettsted for *grøss* snus ... forstørrelse miniatyr Ikonsamling til nettbutikk. forstørrelse miniatyr Emblem til spilleside. Ren vektor. forstørrelse